Grondverzet

Grondwerk maken is een werkzaamheid die zeker niet onbelangrijk is. Voor men begint met bestraten moet er gezorgd worden voor een goede fundering.

De samenstelling hiervan is afhankelijk van de oorspronkelijke samenstelling van de ondergrond. Als deze samenstelling bekend is kan er bekeken worden welke maatregelen genomen moeten worden. Dit kan variëren van grondverbetering, waarbij de slechte ondergrond uitgewisseld wordt tegen geel zand, tot enkel het opbrengen van puinfundering met straatlaag. Door de uitbreiding van ons machinepark met een 9 ton’s laadschop en een 6 ton’s mobile kraan en containerwagen kunnen wij deze werkzaamheden zelfstandig verrichten.

Verder beschikken wij over twee lasergestuurde egalisatieborden. Hiermee kan bijvoorbeeld een bedrijfsterrein machinaal onder profiel afgewerkt worden. Deze kunnen voor aan de loader of knikmops gemonteerd worden. Op de te egaliseren oppervlakte wordt een roterende lazer opgesteld met de juiste hellingsinstelling. Aan het bord zitten twee ontvangers die het signaal ontvangen. Met behulp van ingebouwde apparatuur wordt het egalisatiebord hydraulisch op de juiste hoogte gebracht.

Verhuur containers

Tevens doen wij het verhuur van container voor het afvoeren van puin en grond.
Wij bezitten containers met een inhoud van 10 m³ en 12 m³.